Cerca en aquest bloc

dimecres, 20 de novembre del 2013

Avui hem inaugurat la setmana de la ciència amb una activitat molt bonica "la terra paral.lela". Necessitàvem el sol per poder-ho fer i ni dilluns ni dimarts en va fer prou. Ens han explicat com està orientada la terra, com gira, com es fa el dia i la nit, on fa fred i on fa calor,...
Hem emprat una brúixola i hem mirat on estava el nord, el sud, l'est i l'oest.

El sol surt per l'est i es pon per l'oest


l'Inaguració setmana ciència on PhotoPeach

L'Anna Jiménez ens ha portat una maqueta de la Terra, és una reproducció del planeta on vivim. Ens ha deixat unes brúixoles per trobar el nord i el sud. Ha orientat la maqueta cap al nord. I a partir d'aquí hem observat que en unes parts de la terra hi ha sol i en unes altres ombra. Hem marcat on estem nosaltres, on són els pols,  ha reproduit el moviment de la terra sobre ella mateixa, hem observat quines parts de la terra tenen més sol i s'escalfen més, quines són més fredes. Ens ha agradat molt sobretot col·locar les figures humanes, fer rodar la terra i veure què els passava.
Moltes gràcies Anna!



Després d'aquesta activitat tan aprofitable hem marxat amb autocar a veure un espectacle de dansa clàssica, "la nit de les nines".
Ens han explicat una història amb tan sols música i moviment. No han dit ni una paraula i ho hem entès tot perfectament.
Una reina encomana a un sabater que faci unes sabates molt boniques, però la roba és molt lletja i unes fades arreglen el problema fent que les nines es converteixin en persones i treballin tota la nit. ENS HA AGRADAT MOLT.

2 comentaris:

  1. -BAI APENDRE MOLT AM LANA I EL MON:
    -ON VIUEN ELS ESCIMALS
    -ON VIVIM ELS DE LLEIDA
    -CUAN RODA LA TERA ES FA NIT I DIA
    -A FE SERVI LA BRUIXOLA

    ResponElimina
  2. HOLA SOC EL GUILLEM I EM VAN AGRADRA MOL ELS ESPERIMENS PERO ALGUNS JA ELS SABIA

    ResponElimina

Recordes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...