Cerca en aquest bloc

divendres, 22 d’abril del 2011

El teu voltant et necessita: tu pots ajudar a millorar-lo

A Trafegando Ronseis he trobat aquest vídeo que, potser, pot ajudar a sensibilitzar-nos de que tots plegats podem fer més per a que la nostra escola i la nostra ciutat estiguin més netes. Ja sabem que el més important és no embrutar, però col.laborar en la neteja posant les nostres deixalles o les dels altres al seu lloc, ens pot donar una satisfacció semblant a la que rep l'única dona que recull l'ampolla de plàstic.

Montse E.

2 comentaris:

  1. Como bien dices, la calle es de todos. Cuando viajo, siempre miro, antes que los monumentos, las calles, es la mejor idea de la cultura de sus habitantes...
    Saludos afectuosos

    ResponElimina
  2. Ronsel, més d'una vegada m'avergonyeixo de la brutícia d'algunes zones de la ciutat de Lleida.

    Em fa ràbia veure que gairebé tots els matins dels dissabtes o dels diumenges, determinats llocs estan plens de les deixalles que grups de joves, que es veu que ni la família ni l'escola ha sabut educar "mediambientalment", deixen on han sortit a passar-s'ho bé.

    Es clar que no sé de que m'estranyo si hi ha persones que al propi pàrquing de l'escola i de l'institut llencen de tot al terra davant de la mirada dels seus fills i filles.

    De notes maneres no ens rendim! Continuarem LLUITANT pacíficament per a que això no passi
    Montse E.

    ResponElimina

Recordes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...