Cerca en aquest bloc

dimecres, 6 d’abril del 2011

Acabant el llibre del teatre

Ja falta poc per a que sigui la Festa de Sant Jordi avançada.

Avui, gairebé tothom de segon ha acabat el llibre i ha fet la capseta que recollirà, amb molta estimació, bona part de la feina d'aquest segon trimestre.

Avui hem dibuixat i pintat el darrere del llibre. La idea ens la va donar en Ferran. Ha fet falta posar les taules diferent perquè el nostre llibret és més llarg que un dia sense pa!!!

Al blog de la biblioteca hi ha un simulador del Sistema Solar que ens ha anat de primera per fer el dibuix i per escriure els noms dels planetes en anglès: http://www.solarsystemscope.com/#news
Ens ha agradat molt fer moure els planetes, veure com rotaven, s'allunyaven, s'apropaven, fèiem sortir el nom... a la pissarra digital. Hi havia molta expectació.

Hem fet de mestres i d'ajudants dels companys i de les companyes. Hem après i ensenyat a fer nusos, a escriure el nom exactament on tocava, a plegar d'una manera quasi perfecte ;-), i, com sempre a voler fer bé les coses. Per cert, m'acaben de donar una idea per a fer que no es torni a escapar la cinta pel forat de la cartolina. A més a més del nus hi posarem una boleta. Recordeu el collaret de les desenes del curs passat?

Aquestes fotografies que hi ha sota d'aquestes línies són una mica secretes. Si les mires fes-ho de pressa... com si no les miressis. Dijous dia 14... tindràs a les mans i sentiràs la tendra escalforeta dels llibrets que hem preparat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...