Cerca en aquest bloc

dissabte, 5 de febrer del 2011

Pensant el disseny del nostre llibre de teatre

Aquesta entrada vol ser una explicació d'una de les feines que han de fer o millor dit pensar aquest cap de setmana, la gent de segon. A part d'escriure al Diari de lectura poden fer servir el petit bloc "Jo penso molt" per fer un dibuix de com els hi agradaria que fossin les pàgines del llibre amb contingut Teatral que prepararem per Sant Jordi.
Encara no ho he parlat ni amb la Gabriela, ni amb ningú de l'equip de cicle ;-). Però si que ho he parlat amb els nens i les nenes del grup de segon. Vaig explicar que aquest curs intentaríem no gastar diners fent fotocòpies i fer-ho a mà gairebé tot. (Menys les fotografies que enganxaríem, es clar!)
Buscant per Internet he anat a parar als Google llibres i he trobat, perquè ho he escrit en anglès, el llibre Expressive Handmade Books d'Alisa Golden. I amb ella em quedo!

Com fer llibres a mà
- Potser farem un llibre acordió? Potser anirem enganxant tires? Potser farem un llibre dins d'una capsa? Potser cada pàgina tindrà un marc en forma de teló? o potser serà una cosa millor que tu pensaràs?
Em pregunto... per què són de color granat o roig la majoria d'imatges dels telons?
Montse

3 comentaris:

  1. Buscant informació pel google em trobat unes imatges xules. Una que podriem fer es un llibre amb la forma de la lletra T perqué és la inicial de teatre; una altra és un llibre amb rodetes i un cordill per traslladar-lo de manera divertida; i l'última és un llibre que sembla un ordinador dins d'una maleta petita. Ho hem trobat a http://www.sant-cugat.net/adolf-art/llibres-d-artista.htm

    Max i Sergi

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies.
    Entre tots i totes decidirem. Intentaré que els hi agrada a ells, a elles, als mestres del cicle, a mi i... a les famílies.

    Espero que sigui un llibre que quedi bé, que no costi massa de fer, que reculli les vivències teatrals que estan vivint, que aprenguin alguna cosa, que es pugui fer aprofitant papers que ja tenim, que...

    ResponElimina
  3. PROPOSTES
    Full vertical, colors fulls per ordre blanc, groc, rosa, vermell, marró. Meritxell

    Primera pàgina dibuixar un coet i a les finestres que hi sortissin les cares de tots els nens i les nenes que fan d'astronautes. Per fora planetes, estrelles... Júlia

    Tapa de color verd. Que posem alguna foto i tota l'obra de teatre. Escriure en un full el que interpreta cada actor.Lluc

    Pagines taronges, pel voltant astronautes, estrelles i planetes. Merli

    Full horitzontal. El número de la pàgina emmarcat per un teló. Fulls blancs. A cada pàgina un petit dibuix. Al costat del títol una explicació. Andrea Ch.

    ResponElimina

Recordes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...