Cerca en aquest bloc

dissabte, 5 de desembre del 2009

Conferències

De Conferències 2on

Seguint amb el cicle de conferències sobre els animals a segon, el divendres 4 de desembre vam tenir aquests tres conferenciants, Ivan Bravo, Martí Farré i Marc Suárez. Tots tres van estar magnífics en les seves exposicions i ens van fer gaudir d'una estona molt rica en aprenentatges.

De Conferències 2on

Començarem per ordre cronològic, primer Ivan Bravo. Ivan ens va presentar el món dels lleons, en un format paper amb una foto il.lustrativa que ens va agradar molt. S'ho havia preparat molt bé i va poder contestar a totes les preguntes que li van fer. Molt bé!

De Conferències 2on

Tot seguit, Martí Farré, va parlar del Carpí. El carpí és un peix que ell coneix molt bé perquè en té cura d'un al seu aquari. En sabia molt i ens va presentar una conferència en suport Power Point i amb un llibret com resum. Us recordo que tot aquest material està a la vostra disposició a l'aula de segon. Excel.lent el treball i la presentació, molt preparat.

De Conferències 2on

El dia va acabar amb la conferència del Marc Suàrez sobre els cèrvols, un animal gairebé desaparegut a les nostres terres. La seva presentació va ser en format paper i molt treballada. Tothom el va escoltar amb molta atenció i li van fer nombroses preguntes que va contestar amb seguretat. Enhorabona.

Recordar a les famílies que podeu cliclar a les fotos per veure-les més grans i fer-ne còpies.

1 comentari:

  1. Anna i Josep (pares del Martí)9 de desembre del 2009, a les 14:17

    Estem molt contents que la conferència sortís bé, a casa la va preparar amb ganes i il·lusió per donar a conéixer el seu peix, l'Aleta.

    Felicitats Martí!!!!

    ResponElimina

Recordes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...