Cerca en aquest bloc

dimecres, 2 de desembre del 2009

Conferència

De Conferències 2on

De Conferències 2on

Seguint amb les conferències dels animals, Jaume Ortega ens ha parlat dels taurons. I, oooooH! Quina Por! Un tauró enorme ha arribat a l'escola! Jaume ha fer una molt bona presentació del seu treball, molt original. Ha estat molt interessant i, les nenes i els nens de la classe, li han fet moltes preguntes, i ell les ha contesta totes.
Les fotos són de la presentació a primer. Crec que també els va agradar molt.

De Conferències 2on

Lídia també ens ha presentat el seu treball. Un gos de la raça minipixer. Ho va fer també molt bé, ens vam assabentar que és un gos molt juganer i molt aconsellat per estar amb criatures. La seva presentació va estar farcida de fotos.

De Conferències 2on

També ha fet la seva conferència Lucía, i mireu quin animal més original, "L'aranya". Vam aprendre coses molt interessants de les aranyes, sabeu que el seu fil, amb el que fan la seva teranyina, és un fil de seda? Com ja sabeu, si cap classe està interessada en una de les conferències que hem fet, ens ho diu i encatades i encatats de repetir-la. L'aranya va donar molt joc i Lucía s'ho havia preparat molt bé i se'n va sortir de manera excel.lent. Ella va il.lustrar el seu discurs amb dibuixos.

De Conferències 2on

Finalment, Ismael també ha presenat el seu trebal, "les jirafes". Com podeu comprovar en parlem de tot tipus d'animals, selvàtics, doméstics, marins, terrestres, grans, petits, .... La jirafa ens va sorprendre i vam aprendre que el seu coll era tant llarg perquè així podia arribar sense esforç a les fulles tendres de les capsades dels àrbres.

1 comentari:

  1. Us felicito....heu treballat de valent i es nota que us agradat el treball.Això aviat seràn treballs de tercer!!!!!!
    Carme

    ResponElimina

Recordes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...