Cerca en aquest bloc

divendres, 2 de juny del 2017

COMENTEM ACTIVITATS...

L'Equip de redacció del bloc del cicle tenim ganes de comentar algunes de les activitats que hem fet  des de l'escola:

PREMIS BALDIRI REIXAC:


Vam anar a Espluga de Francolí a un casal a recollir el premi. Quan arribava més gent anaven entrant i erem molta gent. Havíem d’esperar 48 escoles  perquè ens toques i va passar molt rapit el temps. Però al cap d’un temps ens va tocar agafar el premi. Va ser molt divertit, sobretot el jocs d’abans.
Martina s Laia c 2n.

TEATRE DE FAMÍLIES:


Hola families. Ens va agrada molt l’obra “Lionel”. Va ser moorooooooolt xula!!

La  part mes xula va ser la de:

”messi messi messi si messi si”.

 Roger Rodriguez Ardanuy i Marc LLovet Perea de 1r
L’OBRA  ANAVA  D’UN   NOI   QUE LI  DEIEN LIONEL. ERA MOLT BO  JUGANT  A  FUTBOL. UN  DIA TENIA  UN  PARTIT  DE  FUTBOL  I  TOTS  VOLIEN  QUE GUANYESSIN  EL  PARTIT. ELS PARES I LES MARES ES VAN BARALLAR I VA SER MOLT LLEIG. AL FINAL LA ENTRENADORA ES RETIRA I ELS PARES ES VAN ADONAR DE QUE NO HAVIEN DE DISCUTIR AMB LA ENTRENADORA. ENS  VA  AGRADAR  MOLT PERQUÈ  ENS VA FER GRÀCIA QUAN ANAVEN A FER GOL I NO EN FEIEN.

GRÀCIES PER FER-NOS L’OBRA!

PAU C  I  JOANM DE 2N.


JA ESTEM ACABANT PRIMER I VOLEM EXPLICAR COM HA ANAT.

ENS HAN AGRADAT MOLT ELS TALLERS ARTISTICS, TAMBÉ FER ESCURSIONS. TAMBÉ ENS  HA  AGRADAT  MOLT ANAR DE COLONIES PERQUÈ VAM FER JOCS DE NIT. TAMBÉ ENS HA  AGRADAT FER INFORMATICA .

NO ENS  HA  AGRADAT MOLT FER SUMES I RESTES. A VEGADES TAMPOC ENS HA AGRADAT FER MUSICA ALGUNES VEGADES PERQUÈ FEM COSES UNA MICA CANSADES.

LAIA P I MARIONA C

 
 

1 comentari:

  1. Hola nens i nenes del cicle inicial! Com a pares ens agrada molt que expliqueu al blog les coses que us agraden molt i les que no us agraden tant! Continueu treballant!

    ResponElimina

Recordes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...