Cerca en aquest bloc

dijous, 26 de març del 2015

Excursió a Vimbodí i Prades.

Al matí hem pogut veure com es bufa el vidre.  Ens han explicat que es necessita pedra de silici i sorra i foc a una temperatura de 1100 graus.
Hem vist com feien una rosa, un gat i també un setrill tot decorat.
La pedra estava molt calenta, era de color taronja.
Quan la peça estava acabada la posaven a un forn 2 dies a 500 graus per a que no es trenqués i s'anés refredant.
Després hem anat cap a Prades. Ens han deixat la clau de l'ermita de l'Abellera i hem pujat el camí amb molta aigua, semblava un rierol. Ha sigut molt divertit i hem fet moooolta gana per dinar.
Quan hem tornat a Prades hem seguit  un plànol amb instruccions per descobrir espais del poble i sorpresa! Hem pogut berenar magdalenes del forn Jordi.


Aquí teniu les fotos!




4 comentaris:

  1. Hola soc el Iker me agradaria molt ana amb vosaltres pero estabe malalt. Fa un parel de anys jo vai ana amb els pares el que mes em va agrada ere les vistes desde la ermita de la abellera i del museu com bufaven i feien figures de vidre.

    ResponElimina
  2. Hola soc Hector,m'ho vaig passar molt be a la excursio, hara estic de vacances de setmana santa i m'ho estic passant molt be i vosaltres?? fins aviat.
    Hector.

    ResponElimina
  3. Hola soc la Julia de 2n. Em va agradar molt anar a Vimbodi i Prades. Quan estavem a Prades em vaig divertir molt passant per les roques. I a Vimbodi el museu de vidre em va sorprendre.

    ResponElimina
  4. Hola soc el pol Lorenzo de 2n m´ho vaig pasar molt be saltant de roca a roca vaig acabar esgotaaaaaaaaat!!!!!!!!!!!!!! i vosaltres vau acabar esgotats com jo i vau saltar de roca an roca com jo???

    ResponElimina

Recordes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...