Cerca en aquest bloc

dimarts, 8 de gener del 2013

8 de gener: comença el segon trimestre del curs 2012/2013

Renoi! Quantes coses tenim per explicar. Quina xerrameca hi havia al vestidor. Les pilotes d'or d'en Messi eren tema de conversa quan la Montse ha  entrat a "escombrar" nens que comentaven les notícies més importants. A la classe també es parlava i entre els temes  de conversa   es sentia el nom de l'Adrià de sisè. Compartien la seva tristesa. (Al nostre grup hi ha nens que tenen germans o germanes a sisè.)

Després, el dia a dia, ens ha manat les coses que haviem d'anar fent. Un grup,  fer càlcul als ordinadors amb l'Àngels, els altres començar a escriure l'article per la revista, llegir... Però hem tingut un petit descans de la mà d'en Pau, A. que durant les vacances ha après un truc de màgia amb cartes.

També hem canviat de lloc. Però aquesta vegada hem triat nosaltres. No ens hem assegut segons el grup del que formem part. Hi havia poques condicion,  una era que haviem de fer els grups sense parlar. Podiem comunicar-nos amb la mirada, els gestos...
Ens han sortit cinc grups. No hem pas oblidat a l'Ekaterina ni a la Júlia C.. També els hi hem guardat un lloc.

Ha quedat un grup de quatre taules sense ocupar. Però les farem servir per moltes coses.
Ah! Hi havia molta boira, però a la nostra classe feia un sol que ens escalfava tots els ànims!

2 comentaris:

  1. Hola guapos i guapes! aquest mes que no vindré a l'escola us trobaré molt a faltar, que vagi molt bé l'inici del nou trimestre. Fins al febrer!

    Eli

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eli, nosaltres també et trobarem a faltar.
      La teva companyia i la teva feina es nota!
      Una abraçada.
      Montse.
      Ells i elles et contestaran després.

      Elimina

Recordes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...