Cerca en aquest bloc

divendres, 15 de juliol de 2011

La SUPER MISSIÓ 2

Que bé. Sembla que s'han despertat els i les col·laboradores del blog del cicle inicial. Avui en Marc i l'Ares ens envien una història que fa passar por. Menys mal que són molt valents i ho solucionen tot.
Si cliques l'imatge aniràs al conte. Clica, clica!

I aquí sota també el tens per si no funciona l'enllaç:
LA SUPER MISSIÓ

Hi havia una vegada un mono de foc i un esquirol d’aigua que eren germans. Cada dia jugaven junts. Un dia van sortir de casa i es van

perdre molt cap dins del bosc, van veure una llum i si van atansar. Se van emportar una gran sorpresa, eren diamants de súper poders!!!

El mono que es deia Marc i l’esquirol que es deia Jordi van agafar els poders. El Marc va agafar el de color vermell, el Jordi el de color blau. Desprès van descobrir una base secreta, van veure uns guardians dolents d’un castell que tapava el sol.

El Marc va tirar foc i el Jordi aigua i els van derrotar. Quan van trobar el cap dels guardians van fer lo mateix que havien fet amb els guardians i el castell es va destruir.

Van tornar contents a casa.
L’endemà, no et pots creure que van veure! Uns súper braçalets de l’Esvaiola’t ! El Jordi i el Marc van decidir que serien súper herois i que salvarien món. La petita esquiroleta Ares també hi va anar. Així va ser, li van dir adéu a la seva mare i se’n van anar a salvar mon.

Es van triar una guarida súper secreta. Nino Nino, la primera missió per el Marc, el Jordi i l’Ares.

Era salvar una noia que li volien prendre el collar. La van aprovar.

Després de tants dies ja es començaven a afartar d’aquestes missions tan avorrides.

Per fi un dia van tenir una missió molt mes perillosa. L’Exclatot volia destruir la ciutat per poder fer lo que ell vulgues. El van perseguir per un tobogan d’aigua, el van rodejar i el van posar a la presó .Van decidir que tornarien amb la seva mare.
MARC I ARES

Recorda la Súper missió 1:
http://cicleinicialsantjordi.blogspot.com/2010/07/el-primer-conte-destiu-la-supermissio.html

3 comentaris:

 1. Hola Montse,
  l'enllaç no va i no podem llegir el conte.
  Víctor.

  ResponElimina
 2. Prova ara, Víctor, i digues-m'ho si et plau. Clica el dibuix.

  ResponElimina
 3. Ara sí que va. M'ha agradat.
  Víctor

  ResponElimina

Recordes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...