Cerca en aquest bloc

dijous, 26 de novembre del 2009

EL Petit Príncep

Avui, dijous 26-11-09, hem fet la capsa/teatre que explica un conte. Era un deure que ens havia posat el Bufalletres en la seva visita anterior.Ens ho hem passt molt bé, hem treballat i suat molt, però el resultat ha estat molt maco.


No hem fet fotos a les capses perquè voliem donar una sorpresa a Montse. Hem col·locat les capses a la Biblioteca, ens ha semblat que era el LLOC a on havien d'estar, a prop del Petit Príncep. Montse, desitgem que t'agradin, i a totes les bibliotecàries de l'escola i al bibliotecari (tot i que ell ja ho ha vist i ens a donat el permís per posar l'exposició). També esperem que estiguin totes les capses en condicions, perquè les hem col·locat fent pisos i no eren gaire segurs, ai, ai, ai!


Agraïm especialment a Iolanda i Èrika el seu temps, l'ajut i la paciència. Quan hem començat l'activitat les he dit que sempre que les cridava eren allà i, això, em recordava una cançó... "Dame un silbidito" (li diu Petito Grillo a Pinotxo, si tens problemes "dame un silbidito")


2 comentaris:

  1. Ara que tinc temps puc expressar el que sento: alegria davant d'aquest treball tant bonic que embelleix la nostra biblioteca d'una manera màgica. Dissabte sortirà una petita entrada dedicada a tots vosaltres.
    Aquest matí quan he entrat no he vist les capses tot i que la senyora Dolors ha dit: Oh! Que bonic! Quan he sortit m'he quedat bocabadada. En Jaume ens ha explicat molt bé com ho vàreu fer.
    La feina ben feta fa feliç a molta gent. Gràcies.

    ResponElimina
  2. Montse tens raó, la feina ben feta fa feliç a molta gent, a mi me'n va fer.
    Tots els nens i nenes de segon estaven emocionats i contents amb el treball realitzat. Vull felicitar-los des d'aqui pels treballs i a més a més perquè mentre ho feien, vaig veure que s'ajudaven entre ells, compartien el material que portaven,... vaig pensar que s'estan fent grans i es nota moltíssim el treball diari que fan a classe.
    Quan les vaig veure totes juntes a la biblioteca, vaig pensar que era un racó per deixar volar la imaginació... eren totes tan boniques i diferents!
    Gabriela, moltes gràcies per convidar-me a passar aquesta bona estona, i com tu bé dius, quan vulguis, "dame un silbidito",encara que no hi hagi problemes, jo encantada ja ho saps!
    Iolanda, mare del Jaume

    ResponElimina

Recordes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...