Cerca en aquest bloc

dimecres, 23 de gener del 2013

Decidim decorats, cartells del teatre de segon

L'Enric va tenir una idea que va fer xocar tots els pensaments que ens venen al cap quan pensem amb la Blancaneus o amb la nostra Blancanieves. Va canviar, del tot, l’entorn on té lloc l’acció de l'obra de teatre.

Fa uns dies que mirem vídeos on es veuen realitats molt llunyanes de les nostres. Hem vist nens i nenes que viuen en abocadors i que a més a més hi "treballen", recollint de tot... -també malalties- per a poder ajudar a la família -si en tenen- i poder menjar.

Per això els nostres dissenys tenen molta importància. I també en té com decidim quin farem i quins no. Però tots tenen valor, tots quedaran guardats.
Si segueixes l'evolució de l'obra veuràs que també estem pensant i treballant en l'escriptura de la lletra d'una cançó que anirà acompanyada d'una coreografia.

Seguirem fotografiant el procés. Mentrestant pensa que el negre i el blanc seran els colors protagonistes dels decorats i dels cartell. I potser hi haurà alguna taca de color... potser.
Ah! I també estem buidant la capsa de les disfresses, buscant draps, corbates...
Aquell dia tots portarem una gorra i nou, un "buff".

Divendres escriurem a l'agenda les coses que podem començar a portar. Algú ja ha portat una capsa per a fer un antic "tocadisc". També portarem tetrabrics nets per a fer corones o per a simular l'abocador. Caixes de fruita de fusta on ens hi puguem seure. Algun tronc de llenya.  La Montse portarà una olla gran, alguna caixa...

També demanarem a la família voluntària que es va oferir per a maquillar que ens ajudi a donar un aire no gaire net a les nostres cares. (Encara no ho diem perquè no sabem l'hora de l'obra, només sabem el dia 22 de febrer. Però com que sabem que llegeix el blog... ;-)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...