Cerca en aquest bloc

dimecres, 30 de maig del 2012

Les nostres famílies i el teatre

Tarda de teatre on PhotoPeach
 
Els sentiments han brollat entre el públic menut i gran. Una estona pel record col.lectiu de la nostra escola. ARA EL RESULTAT EN VÍDEO:



14 comentaris:

  1. Som la Lucia i l' Emma, a nosaltres ens va agradar el teatre de l'amor perquè era molt graciosa ja ja ja i també ens va agradar com tocaven la guitara i perquè es donaven molt besitos i abraçades.

    ResponElimina
  2. Som l'Eloi i el Marc Ch i ens va agradar el pare que tocava la guitarra amb el color verd fort i també ens va agradar molt el teatre de la por perquè estava tot fosc i havia nens que estaven espantats, jua, jua

    ResponElimina
  3. Ens ha agradat a l'Ekaterina i a la Daniela el teatre de la por perquè no feia por i era molt divertit estar a les fosques.

    ResponElimina
  4. Hola som el Pau i l' Aroa ens han agradat molt tots, per què una era de por i també per què ho han fet molt bé. Especialment ens ha agradat la dels colors, molt divertida.

    ResponElimina
  5. Hola som la Júlia R. i l'Ian de primmer de cicle inicial el que més ens ha agradat és l'amor per què és molt xulo i l'obra dels colors per què es pintaven i era guai.

    ResponElimina
  6. Hola som el Manuel i el Joel ens va agradar el teatre de l´amor i el teatre de la por per què estava fosc i feia una mica de plorar .

    ResponElimina
  7. Sóc l'Isaac a mi el que més m'ha agradat és el dels colors i el que no em va agradar gens és el de la por!!!!!!! i la del records me va fer plorar

    ResponElimina
  8. Som la Blanca i la Mariona i ens han agradat molt les obres de teatre però les que ens han agradat més són colors i amor però la de la por i la del record donaven molta impressió però estàvem a la fantasia i va estar molt xulo.

    ResponElimina
  9. Som Marc S. i Ainara i la obra que ens ha agradat és la de la por. I una actriu a mi i a L´Ainara i a la Joana ens mirava tot el rato. També la Blanca i jo vam tenir por a la calor. Algunes obres han fet plorar a l`ISAAC,AINARA,ALEX,S.,BLANCA,ADRIA,JÚLIA,I mi.

    ResponElimina
  10. Som l´Aritz i el Gerard l` obra que ems ha agradat mes ha estat la de la por, per què tenir por sempre és divertit.

    ResponElimina
  11. Hola soc el David .M
    i el Alex S. ens agradat molt i sobretot la
    historia de el sol i la lluna.
    amb molt carinyo.
    La historia per si tens por ens va ajudar ha
    millorar la nostra por.

    ResponElimina
  12. HOLA som el PAU i l`ERIC ens van agradar molt les obres de teatre eren molt boniques, i parlaven dels sentiments , la que ens va agradar més va ser la de la por , perquè era bonica i espantava una mica .

    ResponElimina
  13. Hola mares i pares me an agradat totes le obres i com dioc per ami me agraden totes ja ja i ja em ric perque les obres tambe en felle gracia i el gitarista tocabe molt be´ perque abie entrenat i tambe u van fer molt be´ ueno pares i mares adeu us eu esforsat mot fins dema lucia.

    ResponElimina
  14. les obres van ser molt divertides sobre tot la que feia por.


    Marc E.

    ResponElimina

Recordes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...