Cerca en aquest bloc

dijous, 13 d’octubre del 2011

Excursió a Sebes i Meandre de Flix

Estimades famílies del Cicle Inicial... Comencem amb una sortida per gaudir i conèixer l’entorn natural de Sebes i el meandre de Flix.

SEBES I MEANDRE DE FLIX: ENTORN D'APRENENTATGE es troba a La Reserva Natural de Fauna Salvatge de Sebes i Meandre de Flix, dos espais fluvials inclosos al Pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN). L’any 1995 van ser declarats Reserva Natural de Fauna Salvatge, sota la denominació de Riberes de l’Ebre a Flix. Amb una superfície de 204 hectàrees, la zona de Sebes és un espai fluvial que conserva bona mostra de vegetació aigualosa i de ribera. Comprèn l’espai natural de Sebes, situat al marge esquerre del riu Ebre, aigües amunt de l’embassament de Flix, on s’ha format un dels canyissars més extensos de Catalunya i on es conserva un bosc de ribera gairebé intacte que creix esplendorosament a les illes fluvials. L’espai declarat Reserva Natural de Fauna Salvatge inclou aquesta zona d’aiguamolls, les illes fluvials i una franja de protecció de seixanta metres de riu al seu voltant.

Anirem el 17 d’octubre, dilluns. Punt de trobada, Camp d’Esports, parada d’autocars a les 8’30h i arribada al mateix lloc aprox. a les 17’30hores. Caldrà portar l’esmorzar i el dinar del dia i aigua.



- Treballarem i aprendrem:
El camí de Sirga: http://www.xtec.cat/eda-flix/activitats.html#sirga

Llaguts: Camí de Sirga




- On agafarem l'autocar:

http://g.co/maps/zja9f


Fent servir una sirga per anar a l'escola:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...