Cerca en aquest bloc

dijous, 2 de desembre del 2010

Sortida a Cal Gort

De Cal Gort 1

Famílies del Cicle Inicial, un avís molt especial!

Divendres, 3 de Desembre, tot el cicle ens desplaçarem a la Pobla de Cèrvoles, a Cal Gort, per fer un taller de natura. Observarem les oliveres i el procés que fa esdevenir en oli les olives. Sera super "chiripitiflautico".

RECORDEU:

1.-
Ja ens vareu firmar les autoritzacions per les sortides d'un dia i fora de Lleida a l'inici de curs.
2.- La comunicació de la sortida la teniu escrita per les nenes i nens a les respectives agendes P120, us ho mireu i signeu.
3.- El preu de la sortida és al voltant de 20 € que NO ens heu de fer arribar a l'escola, se us cobrarà en el proper rebut pel banc.
4.- Sortim i arribem a l'escola, l'horari és el mateix de cada dia, les famílies que utilitzeu els transport de l'escola el prodreu fer servir com feu sempre.
5.- Han de portar esmorzar i dinar, tot en una motxilla. Una cantimplora amb aigua, o una ampolla mitjana, hi ha aigua per repostar. No els carregueu massa de menjar, dos entrepans i una peça de fruita per dinar és suficient. Per esmorzar unes galetes, un entrepà petit, cereals, .... TAmbé els podeu posar una carmanyola amb macarrons, arrós, ...
6.- Abrigueu-los, però amb roba fàcil de posar i treure.

Nosaltres, els mestres i les mestres, ens endurem moltes ganes de passar-ho bé i com ens en portarem moltes i moltes podrem repartir entre tots i totes.

Si teniu cap pregunta ens les feu arribar mitjançant el correu @ o l'agenda

5 comentaris:

  1. JA EN TINC MOLTES GANES D'ANARI!!!!

    ENS U PASAREM PIPA

    ResponElimina
  2. Hola Montse i La Escola. Aunque Estigi Malalta os Vull igual.
    I os Desitjo Que No os Precupeu Per Mi ,Per que Sol Tinc mal de panxa i estic bé.
    A primer i sobre tot segón m'agradaria estar amb vosaltres. Julia no et posis trista sobre tot et vui molt Julia, em poso molt trista no puge Estar amb vosaltres os vui molt.
    mua adeu.

    ResponElimina
  3. Petonets Andrea. T'hem trobat molt a faltar!

    ResponElimina

Recordes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...