Cerca en aquest bloc

dimecres, 6 de juny del 2012

Futbol solidari: Ningú fora de Joc




Hem rebut un email convidant-nos a participar: 

L’Associació Agrupa’t treballa des de fa més de 10 anys per la millora de la qualitat de vida i la reinserció social de les persones que pateixen o han patit problemes de drogodependències, a partir de diferents projectes d'oci, terapèutics i pre-laborals.

En el marc de crisi en què ens trobem els nostres projectes estan en perill de desaparèixer, i per aquest motiu, des de fa tres anys organitzem un partit de futbol solidari per recaptar fons.

Aquest any es celebrar el dia 9 de juny al Camp d'Esports de Lleida.

- Obrirem la jornada amb el I Torneig de Futbol Infantil NFJ que començarà a les 8.30 de matí al Camp de Futbol de Gardeny. La fase final es jugarà al Camp d'Esports a partir de les 16.00.

- Just després, a partir de les 18.30, es jugarà un triangular entre el Lleida Esportiu, una Selecció de la S.D.Huesca i una Selecció de jugadors de 1a i 2a.

Al partit hi participaran diferents jugadors que han jugat o juguen a les màximes categories del futbol estatal. Per ara tenim confirmada la presència d'alguns jugadors com Joan Capdevila, Jordi Figueras, Antonio Pinilla, Santi Ezquerro, Sanchez Jara, Óscar Arpón o Txema Alonso.

Comptarem també amb l'arbitratge de Xavier Estrada Fernández

L'acte es complementarà amb el sorteig de materials esportius.

Agrupa't compta amb el suport de l'Ajuntament de Lleida, mitjançant la Regidoria d'Esports, i de diferents personalitats de l'esport lleidatà.

El preu de l'entrada és de 5 euros

Tots els beneficis recaptats es destinaran als projectes de l'Associació Agrupa't

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...