Cerca en aquest bloc

dimarts, 10 d’abril del 2012

1r dia del tercer trimestre

Avui hem començat el tercer trimestre. Aquests mesos que compartirem - abril, maig i juny-  són molts importants. Hem d'acabar bé primer o segon i per això ens hem d'esforçar en fer molt bé les coses i en aprendre cada dia.
Avui hem triat els nous delegats de curs, hem canviat els responsables dels càrrecs i també hem canviat de taula però no de grups.
Amb l'ajut de la senyora Magda vam fer tots "l'Em sento em penso" de la setmana passada. Va bé recordar com ens hem sentit i el que hem après la setmana anterior.
Hem continuat fent créixer el llibre que potser... haurem acabat per Sant Jordi i han vingut la Marina, la Júlia i la Martina a ensenyar-nos unes coses que havien fet a la biblioteca durant un migdia del mes de març. Agafant aquesta idea la treballarem i la convertirem en una proposta per fer la tapa del llibre. No sé, no sé. Ja veurem!

Donem les gràcies a l'Arnau i al Pau A. per la feina ben feta i desitgem que en Gerard i la Júlia R.  també siguin responsables i bons representants del grup.

Hem trobat a faltar a l'Emma i a l'Abril, durant una estona, i al Joel tot el dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...