Cerca en aquest bloc

dimecres, 17 de novembre del 2010

Setmana de la Ciència

Avui hem inaugurat la Setmana de la Ciència fent la primera visita a l'exposició. Hem anat als estands de 3r. i de 4rt.
Representant a tercer, en Martí F. i en Jaume ens han explicat que l'aire pesa, hem vist que l'aire pot fer moure un cotxet, ens han parlat de les formes que poden adoptar els sòlids, els líquids i els gasos, hem practicat una mica l'escriptura en mirall...

A quart l'Adrià, l'Albert ens han demostrat de debò i ensenyat en un PowerPoint, la forma que tindria un líquid sense la força de la gravetat i la Clàudia ens ha explicat la història de la fotografia, a partir d'una experiència que va fer a casa, en companyia del seu pare, en Miquel.

I també es veu l'Adriá G. netejant els estris que han fet servir per fer l'experiment. És molt important deixar les coses netes en un laboratori i a tot arreu!
Felicitats a totes les persones que ens heu explicat les coses.

Nosaltres hem explicat a la meitat de tercer els nostres experiments.

A les fotografies es poden veure, també, els circuits elèctrics que la meitat de la classe va construir per fer un joc de Connecta semblant al que va fer, aquest estiu, en Martí B. Ei! I també es veu la Laura, que aquest matí ens feia companyia. I en Ton que ens va ajudar a aclarir les connexions dels circuits un divendres i l'Ivan que també ens va donar un cop de mà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...