Cerca en aquest bloc

dilluns, 20 de setembre del 2010

Petjades de dinosaure i un escarbat ben negre, un blaps



L'escarabat que ha portat en Jordi i companyia és un Blaps. Se'ls anomena escarabat pudents perquè... Si se'l molesta aixeca la part posterior de l'abdomen per deixar anar un líquid desagradable amb el que es defensa.
Aquests escarabats no poden volar perquè tenen les ales enganxades. (Ho escric perquè un biòleg m'ho ha dit). És de la família dels tenebriònids que vol dir que té el color fosc, tenebrós.

La gent de primer treballaran els Dinosaures i la Martina a casa seva amb el seu germà van seguir les instruccions per fer una recepta mooooolt especial: PETJADES de DINOSAURE!
Amb farina blana, sal fina i aigua.... voilà! Ja tenim la petjada feta. Només s'ha de deixar passar un temps abans de que la massa estigui a punt i després fer la petjada i pintar-la. Això si s'ha de tenir ganes de fer-ho. Però els resultats valen la pena!

1 comentari:

  1. hola, al nostre cole també estem treballant els dinosaures i ens agradaria que ens expliquessiu això de les petjades de dinosaures per poder-les fer nosaltres també.
    Gràcies
    P-5 del col.legi Doctor Serés d'Alpicat

    ResponElimina

Recordes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...