Cerca en aquest bloc

diumenge, 25 d’abril del 2010

Biografia i obra de Màrius Torres

La Marina, l'Òscar, l'Adrià, l'Èlia, en Martí i l'Albert actuant com a representants del grup de 2n i de la mà de Gabriela Belinchón, el dimecres dia 21 d'abril van explicar a la mainada de primer qui era i què havia escrit el poeta Màrius Torres.

La meva intenció era posar títols, treure tremolors de la càmera, posar efectes especials... però després d'una tarda de dissabte i un matí de diumenge intentant convertir el format MOV en AVI, i veient que es feia més gran de 2 GB he decidit penjar-ho tal i com va ser gravat.

Ha estat necessari que prengués el determini de deixar enllestides les "feines" que m'havia proposat per aquest cap de setmana -la presentació dels contes fets a la Biblioteva i penjar el vídeo de segon- en detriment d'anar a Balàfia a veure els nens i les nenes que corrien a les Ludocurses 2010. Aquesta presa de decisió m'ha fet pensar que el proper any intentaré no agafar cap compromís amb mi mateixa que em posi en una situació que em faci envejar estar en un altre lloc.
Disculpin les molèsties.
Montserrat Escorsa.

Aquí tens tot el que tan bé ens van explicar. Felicitats!

P.D.:
Les mestres i els mestres intentarem que els consells que Gemma Martínez dóna pel VI certamen nacional infantil i juvenil de Lectura en veu alta, LVA, per al curs 2009 -10 siguin aprofitats pels grans i els petits per una propera ocasió i s'entengui més tot el que diem:
PROPOSTES per millorar la LVA
I... segona Nota: fer servir una càmera de vídeo i no la de fotos que faig servir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...