Cerca en aquest bloc

dimecres, 11 de març del 2009

SORTIDA A TARREGA

Escrit Adrià Fillat Arnedo

Excursió amb tren a Tàrrega

El dia 10 se març hem anat de Lleida a Tàrrega hem esmorzat i m'ho vaig passar molt bé. També hem dinat. Hem tornat amb tren hem sortit a les 8`55 . Hem anat al museu de Tàrrega, hem vist els objectes que feien servir els íbers. Hem tornat a Lleida amb tren. Hem parat a l'estació i hem tornat a l'escola en autocar.


Escrit Martí Farré Farrús

Excursió amb tren a Tàrrega

Hem fet una sortida a la ciutat de Tárrega. Hem sortit a les 8'55 amb tren ´´media distancia´´.
Hem esmorzat en una Plaça. Després hem anat al MUSEU COMARCAL DE L´URGELL, m´agradat molt. El Museu era una casa d'una família, es deia Perelló Graner, eren molt rics, fins i tot tenien un safareix a la terrassa propi. Després hem dinat a un parc. HEm tornat en tren a les 14'55, i fial de otot era tornat a l'escola en autocar. ara fem el text lliure i m'ho passo molt bé recordant el que he fet.



Escrit Albert Labodia Farreny

Excursió amb tren a Tàrrega

Hem entrat al tren, i... CAP A TÁRREGA!.
Hem ezmorzar i hem anat al museu de l'Urgell, hem vist la casa de la familia Perelló, hem apres i vist totes les sales de les cases dels rics. Hem caminat i hem trobat una escultura d'Andreu Alfaro, l'escultura es deia PELS PAÏSOS CATALANS . Caminant hen trobat el balcó d' Alfonso Costafreda. Hem dinat, després de dinar hem jugat, hem anat al tren i Gabriela ens a donat els tikets del tren, ha vingut el revisor i...!CAP A LLEIDA! Hem pujat amb un autocar i a l'escola.


Escrit Mireia Duaigües Bea

Excursió amb tren a Tàrrega

Hem anat a Tàrrega amb tren i hem anat en un museu que era una casa de rics de fa molts anys i la familia es deia Perelló i ens han ensenyat la capsa de diners i era molt gran perquè els lladres no la puguessin agafar i la casa te calaixos secrets . I les parades eren... - Bell- lloc, Mollerusa, Golmés, Castellnou, Bell puig, Anglesola, Tàrrega . I hem anat a una plaça i el menjar era molt bó, també hem anat en una plaça a jugar.


Escrit Francesc

Excursió amb tren a Tàrrega

He vist una casa antiga i també m'ho he passat molt bé. Hi he vist coses del passat i he tingut el Llorenç i he anat amb ell i hem sortit a un balcó i m'ho he passat molt bé i hem jaugat i m'ho he passat molt bé

2 comentaris:

  1. Què bé que us ho vau passar per Tàrrega, Martí! I quantes coses que vau aprendre.
    Anna

    ResponElimina
  2. Què bé us ho heu passat, Martí! I quantes coses heu après...
    Anna

    ResponElimina

Recordes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...